Bayram Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Bayram-Kandil Mesajları

Sevdiklerinizi Mutlu Edesiniz Diye..

 

11. Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim..

12. Tonton bir nine(dede) olduğunda sallanan sandalyene oturup, anılarını tazelendiğin bir günde hatırlayacağın kadar güzel bir bayram geçirmen dileği ile..
13. Bayramın kutlu, yüreğin umutlu, umutların atlı, sevdan kanatlı, mutluluğun katlı , sofran tatlı, mekanın tahtlı, ömrün bahtlı olsun
14. Bahar gülde, sevgi dilde, vefa dostta güzeldir.Saygıyla sevginn, hosgorüyle anlayışın bulustugu nice günler dileğiyle.Kandilin Mubarek olsun..
15. Yakınlık ne mekanda, ne zamandadır.Yalnız eller yukarı kalktıgında aklına gelenler yakın olduklarındır..Dularda görüşmek dileğiyle.Kandilin mübarek olsun.
16. Fani dünyanın padişahı değiliz biz.Gönül hırkalarını yamar giyeriz, dostlarla aglar dostlarla güleriz, sevdiklerimize nice Kandiller dileriz.
17. Kandilin mubarek, dualarin kabul, ahirette yerin Cennet olsun..
18. Gecenin yüzü yüregine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler basucunda olsun..Güneş oyle bir geceye dogsunki dularin kabul kandilin mubarek olsun..
19. Oyle bir insan ol ki,akillar dursun,sen ona buna degil Allah'a Kulsun.Zumrutler icinde parlayan nursun.Senin gibi dostun kandili mübarek olsun.
20. Kandiliniz mubarek olsun der ellerinizden operim..

Sayfalar:  [1] [2]