Yılbaşı Msjlari | E-Net.Gen.Tr yılbaşı, yilbasi, yeniyıl yeni yil, yenı yıl, yeni yıl, yılbasi, neol, yılbaşı sms

Yılbaşı - Yeni Yıl Mesajları

21. Kardesligin dogdugu, sevgilerin birlestigi, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yillara!

22. Mutluluk bankasinin sevgi subesinde, 2005 no'lu hesabiniza, 365 gün daha yatirilmistir. Mutlu bir sekilde harcamaniz dilegiyle.. MUTLU YILLAR...
23. Sevgi bestesinin tinilarini tüm insanlarin yüreginde hissedecegi, hüzünlerinizin dostluklarla silinecegi, ümitlerinizin hiç bitmeyecegi, saglik, mutluluk ve basari dolu bir yili sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dilegiyle. 2005 yili size saglik, mutluluk, basari ve bol kazanç getirsin! Nese dolu bir yil geçirin!
24. Sevgi bestesinin tinilarini yüreginizde hissedeceginiz, ümitlerinizin dostluklarla pekisecegi, gülücüklerinizin hiç bitmeyecegi, baris dolu bir yil dilegiyle...
25. Sevgi bestesinin tinilarini yüreginizde hissedeceginiz, ümitlerinizin dostluklarla pekisecegi, gülücüklerinizin hiç bitmeyecegi, sevgi, huzur ve baris dolu bir yil dilegiyle...
26. Yasamin kaynagi Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir seyleri birileriyle paylasmaksa, paylasmak dostluk, dostluk hatirlamaksa eger hep aklimdasiniz! Yeni yilda da dostlugumuzun daha da pekismesi ve ebedi olmasi dilegimle daha nice MUTLU YILLAR!
27. Yine yeni bir yil var kapimizda. 2005 yilina girecegimiz su günlerde istediginiz her seyin gerçeklesmesi dilegiyle. Geleceginizi olusturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek sekilde olsun! Iyi Seneler!
28. Yeni bir yila girerken sevgi ve baris diliyorum. Savaslarin, acilarin ve felaketlerin, geçip giden koca bir yil gibi geride kalmasi umuduyla.. Nice Yillara!
29. ufff yavrum,anam,yalarim,yutarim,doserim..sayin abonemiz lutfen urkmeyiniz bu telsimin'in motivasyon mesajidir, biz buna cep-taciz diyoruz. Belki baskalarida bu uygulamaya baslar ha nedersiniz fena olmaz degilmi?
30. Seker gibi tatli, masal gibi güzel bir yil diliyorum..
31. Yeni bir ask, yeni bir is, yeni tatli bir yıl dilegiyle..

Sayfalar:  [1] [2] [3]