Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

 

11. Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt...Başımı omzuna yasla neli dudaklarımı dudaaklarına ansızın değdir. Masum ve  üzgün bir çocuk gibi  konuşursam. Anla sana muhtacım ver ellerini ellerim yalanda olsa.  Seni seviyorum de...

12. Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla..
13. Dünyada iki tane gül olsun.biri beyaz biri kırmızı.kırmızı seni sevmediğim zaman solsun. Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun.
14. KAC ZAMANDIR AGLAYAMADIM SANA AFFET BENI , 
HER CAGRISINDA BASKA SESLER ÖRTTÜ SESINI KALBIM SENINLE ÖZLEMIM SENINLE AH BIR KAVUSSAM SANA DOLDURSAM ICIMI SENINLE SENI COK SEVIYORUM
15. Bir deniz düşün,susuz.Bir insan düşün,mutsuz.Bir gece düşün,uykusuz.Bir bahar düşün,çiçeksiz. Bir gönül düşün, sevgisiz.Bir de beni düşün,sensiz.seni seviyorum..
16. NDuygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sıgmayan bakıslar vardır ınsanı aglatan ınsanlar vardır kı asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
17. KARANLIK GECEDE ÖNEMLI DEGILDIR YILDIZLARI GORMEK, GUNDUZLERI YILDIZLARI GOREBILMEK MARIFET, AŞIK OLMAK ONEMLI DEGIL, BIR OMUR BOYU SEVEBILMEK MARIFET
18. Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yagdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?
19. Insanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi.hepsi parliyordu. Ama ben seni gunesi sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim.
20. Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin..

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]