Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

51. SEN SON CÜMLE BEN NOKTAYIM,BİTME BENSİZ BİTME SAKIN! BANA BENDEN UZAKTAYIM, SANA SENDEN FAZLA YAKIN.SU BENDE BEN KURAKTAYIM.VAR UZAKTA, YOKTA YAKIN SANA BENSİZ VARMAKTAYIM.SAKIN DURMA GİTME SAKIN...!!!

52. Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara!Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yasadığı doyasıya kanmak isterim sana !sana aşığım bebek kokulu yarim..
53. NE ICIMDE SENI UNUTMAK GIBI BIR CABA VAR, NE DE ASKIMI KORUKLEYEN BIR RUZGAR... NE SENI GORMEDEN YASAYACAK KADAR GUCLUYUM, NE DE SENI GORMEYE DAYANACAK KALBIM VAR..
54. Ne olurdu bir yapragın daha olsa,bak sevmiyor işte hain papatya..
55. YANLIZLIK GECELERİN,ÜMİT BEKLEYENLERİN,HAYAL ÇARESİZLERİN, YAĞMUR SOKAKLARIN,TEBESSÜM DUDAKLARIN, HÜZÜN ELLERİN, SEN İSE SADECE BENİMSİN BİRTANEM...
56. Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..
57. Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye hazırım.
58. Aşk insanın hem dostu hemde düşmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta
59. Dünde bugünde yarında yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım..
60. RÜYALARINI PAPATYALARLA YATAĞINI GÜL YAPRAKLARI İLE SÜSLEDİM ÜZERİNİ SEVGİMLE ÖRTÜP KABUSLARIN BEN ALDIM Kİ EN TATLI RÜYALARI GÖRESİN!

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]