Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

31. Gözlerinden süzülen bir damla yaş olmak isterdim. gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için..

32. Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel ama 
herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin
33. Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar ALÇAĞIM;ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar ALÇAK GÖNÜLLÜSÜN...
34. BİRLİKTE YAŞAYABİLECEĞİN BİRİ İLE DEĞİL ONSUZ YAŞAYAMAYACAĞIN BİRİYLE OL! 
GELDİĞİ ZAMAN BOŞLUK DOLDURANLARDAN DEĞİL GİTTİĞİ ZAMAN YERİ DOLDURULAMAYANLARDAN OLSUN.
35. O KADAR ÇILGIN, GÜZEL Kİ YASAKLAR, O KADAR YASAK Kİ SANA DEGMEK, ELLERİN OLMALIYIM...
36. Sen giderken birlikte ağlamıştık.Yerini şimdi yağmura verdim sen gelene dek gözyaşıma ortak olacak başka göz değmesin diye gözlerime.
37. Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim.Sonra aleve dokunduğumda acıyı... Sevmeyi öğrendim sevilmeyi..Sonra terkedilip beklemeyi.. Sayende unutulmayı da öğrendim.. Her şeyi öğrendim de yalnız unutmayı öğrenemedim!
38. SUSKUNLUGUMUN SEBEBI ISEN SEVGIMIN ANLAMI OLMALISIN. HAYAT AKLI BASINDA YASAMAK ICIN COK KISA.ZOR OLANI DEGIL.KOLAYI VE YANIDA OLANI ARA SENI SEVIYORUM..
39. NE ZAMAN ÇÖLLER DENİZ DENİZLER ÇÖL OLURSA, KAYADA NİLÜFER ÇÖLLERDE ÇAM ÇIKARSA, GÜNEŞ KARARIP AY BİZİM EVE DÜŞERSE,O ZAMAN SENİ UNUTUP BAŞKASINI SEVERİM..
40. Seni bu dunyada 3 kişi seviyorsa bunu bilki en çok seven benim Seni bu dünyada 2 kişi seviyorsa ilki benim. Seni bu dünyada bir kişi seviyorsa o bir tek benim. Seni bu dünyada kimse sevmiyorsa bilki ben ölmüşüm.

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]