Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

61. Hayatta kise için ağlamaya değmez ağlamaya degenler zaten ağlatmaz ağlarken başını dık tutki göz yasların senı aglatan kadar ALÇALMASIN...

62. Kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle..
63. AĞLAYIŞIM TERK EDİP GİDİŞİNE DEĞİL. BEN! SENSİZKEN, SENDEN DİYE SENSİZLİĞİNİ DE SEVMİŞTİM. SEN, SENİNLE, SENİDE SENSİZLİĞİNİDE ALIP GİTTİN.
64. BİR GÜN GÖZLERİN BİR NOKTAYA DALARSA BİLKİ O GÜN SENİ DÜŞÜNDÜĞÜM GÜNDÜR.BİR GECE YARISI TİTREYEREK UYANIRSAN BİLKİ O GÜN RESMİNİ ÖPTÜĞÜM GÜNDÜR..
65. Senden güneşi istemedim topla demedim yıldızları gökkuşağından taç istemedim sadece "SEV" dedim...
66. UMUT YAZIYORUM BIR KIR CICEGININ TAC YAPRAGINA. NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM..
67. KIYMETİMİ BİLMEN İÇİN GİTMEM Mİ GEREK!SEVDİĞİNİ ANLA ARTIK BÜYÜDÜN BEBEK! MASAL DEĞİL Kİ BU AŞK ÖĞRENMEN GEREK! GİTMESİ KOLAY OLUR ZOR OLAN SEVMEK...
68. NE HASTA BEKLER SABAHI/NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR/NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI/SENİ BEKLEDİĞİM KADAR...
69. GUN BIRGUN SEVDALANMIS GECEYE. GECEDE YAKAMOZ DUSURMUS DENIZE. OGUNDEN BUGUNE GECEYLE GUNDUZ AYRILMAZ OLMUS, TAKİ GÜNEŞ TUTULUP GÖLGE DÜŞÜRENE DEK SEVDALARINA.
70. Kendini yalnız hissettiğini düşündüğünde dünde bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım elini yüreğine koy ben hep oradayım..

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]